E-laj !

MEXICO

Publicerad 2012-01-27 22:56:26 i Allmänt,

Efter Miami sa skulle vi flyga till Guadalajara i mexico. da vi ska checka in pa flygplatsen sa hittar de oss inte i databasen... de sager de att vi maste visa upp en pappersbiljett... (som vi inte har fatt reda pa...) vi star som tva fragetecken...for vi trodde vi hade elektronisk biljett.. eftersom vi inte hade nagot annat..

tillslut sager flygtanten at vi maste ringa till resebyran i sverige och fa reda pa biljettnummret...
ola hittar inte sin telefon o min har inga batteri...panik borjar smyga sej pa... fort som satan letar vi upp en hal i vaggen och  borjar ladda min telefon, undertiden hittar ola sin! puH! vi ringer till Sverie och tjejen vi bokat av svarar..! jaa!!  vi fragar vad som ar fel.. da sager hon att hon har GLöMT att "confirma" bokningen!!!  hon sager att vi ska ringa tillbaka om 15 minuter sa ska hon losa problemet..

vi vantar en kvart, nu borjar vi bli riktigt trotta, hungriga och riktigt irriterade... men sa pratar ola med henne igen och da sager hon att vi ska ringa upp om 45 minuter.... harre gud! men vi vantar o ringer upp igen. da sager hon att om 5 minuter kan ni ga fram och checka in igen for da ska det funka.
irriterade och frustrerade gor vi ett nytt forsok att checka in! och denna gangen gick det=) jaaa!! flyget var sedan forsenat en timme till Houston och fran dar till guadalajara ytterligare en timme... men sen var vi antligen framme i mexico!!!!!

dar mottes vi av Lindgren!

glada killar!
Vi fick bo i det skonaste huset! inte helt fel eller hur?!?!?!
Ola o Julio innan solen gar ner =) samre kan man ju ha det;)
en strandpromenad bort fanns en klippa dar man kan kolla pa solnedgangen med den man tycker om =) mmm!
Ola ar riktigt nojd med sitt inkop av Surfbrada! =)
jag hittade en ryggsack med camel-bag!!!!! sjukt nojd! 700 pesos! typ 350 kr!
ha de! ta de! nu e d snart sunset igen=) klem!

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2012-02-04 21:33:23

helt underbart verkar ni ha det! mysiga bilder

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

E-laj

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela